Verzenden & retourneren

Verzenden

U betaalt geen verzendkosten bij een orderbedrag van minimaal €45,-. Bij bestellingen onder €45,- per order zijn de verzendkosten €6,95,-.

Verzorging voor Mannen.nl streeft ernaar uw order binnen drie werkdagen na datum van bestelling te bezorgen. Wij leveren op werkdagen en zaterdag. Doordat veel van onze producten handgemaakt zijn, kan het zijn dat de levertijd afwijkt van bovenstaand genoemde levertijd. Hiervan zult u altijd op de hoogte gesteld worden.

Retourneren

Niet helemaal tevreden met uw aankoop?

Ook dan biedt Verzorging voor Mannen.nl een uitstekende service. In verband met de hygiëne kunnen wij alleen producten terugnemen die compleet, ongeopend, ongebruikt zijn en nog in de originele, onbeschadigde verpakkingen zitten. Deze producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst terug worden gestuurd naar HDS Verzorging B.V. (Verzorging voor Mannen.nl) in Langezwaag. Vermeld hierbij wel altijd uw klantnummer en het bestelnummer.

Wij stellen het op prijs als u eerst contact met ons opneemt voor u de producten retour stuurt. Dit kan via het contactformulier.

Bekijk ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie.  

Retouradres:
HDS Verzorging (Verzorging voor Mannen.nl)
T.a.v. afdeling Retouren
De Finne 23
8404 GR Langezwaag

De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Let op: Verzorging voor Mannen.nl is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte retour gezonden producten.  

Restitutie:
Na goedkeuring van het geretourneerde product passen wij uw orderbedrag aan door het bedrag van het geretourneerde artikel van het totaalbedrag van uw bestelling af te trekken. Dit doen wij binnen 30 dagen.

Als het bedrag van de bestelling hierna onder de €45,- komt, worden de standaard verzendkosten van €3,95,- ingehouden op het bedrag dat wij terugboeken.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »