Disclaimer

Disclaimer

Deze website VerzorgingvoorMannen.nl is eigendom van HDS Verzorging B.V. Het is niet toegestaan om (delen van) deze website te kopiëren, op te slaan of openbaar te maken, anders dan voor persoonlijk, niet-commerciëel gebruik, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van HDS Verzorging B.V.

Aan deze website heeft HDS Verzorging B.V. veel aandacht besteed. De informatie op deze website wordt dagelijks gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat er onjuiste of onvolledige informatie wordt verstrekt, of onjuiste producten worden aangeboden, hetzij door de invoer van gegevens, hetzij door technische oorzaken. Hiertoe behoren ook kennelijke fouten en kennelijke vergissingen. Hiervoor kan HDS Verzorging B.V., als eigenaar van de website VerzorgingvoorMannen.nl, niet aansprakelijk worden gesteld. Wij zullen eventuele onvolkomenheden na constatering zo spoedig mogelijk herstellen, zonder enige aansprakelijkheid te accepteren.

HDS Verzorging B.V. behoudt zich het recht voor om met onmiddellijke ingang, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigingen op deze website, waaronder ook wordt verstaan in de algemene voorwaarden, door te voeren.

Druk- en zetfouten voorbehouden.

HDS Verzorging B.V.

Onze gegevens
HDS Verzorging (Verzorging voor Mannen.nl)

De Finne 23
8404 GR Langezwaag
Tel: 0630458498
Mail: info@verzorgingvoormannen.nl 
KvK: 60004428
IBAN: NL86 INGB 0006 4682 75 (uitsluitend voor bankoverschrijving te gebruiken)
BTW-identificatienummer: NL853727806B01 
 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »